Sunde kornfri godbidder er gode for din hunds mave og fordøjelse

Godbidder er en fantastisk måde at belønne din hund for god opførsel eller blot vise den noget kærlighed. Men ikke alle godbidder er skabt ens - nogle er sundere end andre. Kornfri godbidder er en god mulighed for hunde med følsom mave eller fordøjelsesproblemer, da de er lettere at fordøje og ofte indeholder ingredienser af højere kvalitet.

Lillepote.dk tilbyder en række kornfri godbidder til hunde, herunder Dogman Pepups Kornfri Godbidder med Laks, Kalkun og And. Disse godbidder er lavet med naturlige ingredienser og er fri for korn, gluten og konserveringsmidler. De har også lavt fedtindhold, hvilket gør dem til en sundere mulighed for din hund.

Dogman Pepups Kornfri Godbidder med Laks

Dogman Pepups Kornfri Godbidder with Laks

 

Disse godbidder er lavet med ægte laks, hvilket gør dem til en fantastisk kilde til protein og omega-3 fedtsyrer. Laks er også en god kilde til B-vitaminer, som kan hjælpe med at støtte din hunds immunsystem og generelle sundhed. Disse godbidder har også lavt fedtindhold, hvilket gør dem til en god mulighed for hunde, der forsøger at tabe sig.

Dogman Pepups Kornfri Godbidder med Kalkun

Dogman Pepups Kornfri Godbidder with Kalkun

 

Disse godbidder er lavet med ægte kalkun, hvilket gør dem til en fantastisk kilde til protein og B-vitaminer. Kalkun er også en god kilde til omega-3 fedtsyrer, som kan hjælpe med at støtte din hunds immunsystem og generelle sundhed. Disse godbidder har også lavt fedtindhold, hvilket gør dem til en god mulighed for hunde, der forsøger at tabe sig.

Dogman Pepups Kornfri Godbidder med And

Dogman Pepups Kornfri Godbidder with And

 

Disse godbidder er lavet med ægte and, hvilket gør dem til en fantastisk kilde til protein og B-vitaminer. And er også en god kilde til omega-3 fedtsyrer, som kan hjælpe med at støtte din hunds immunsystem og generelle sundhed. Disse godbidder har også lavt fedtindhold, hvilket gør dem til en god mulighed for hunde, der forsøger at tabe sig.


Kommenter

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.