Om Os

Generel Info
Lille Pote åbnede officielt i april 2021, webshoppen sælger kvalitets hunde produkter. Shoppen drives fra Grenå der ligger på Djursland. Vi vil rigtig gerne dyr i Lillepote og vil prøve at interagere med andre dyrelskere via vores sider på de sociale medier. Det er kunderne og ikke mindst dyrene der altid er i fokus. Vi vil gøre alt for at give den gode oplevelse til vores kunder og deres dyr. Det har været en stor drøm for os i Lillepote at drive en webshop hvor vi kan arbejde med især hunde.
Ejerne
Samantha er en stor dyreelsker og har arbejdet i en dyrebutik tidligere i flere år, hun går meget op i at produkterne har en hvis kvalitet og har stor erfaring med at rådgive kunder i køb af dyre produkter. I hendes andet job arbejder hun tæt ved en masse dyr i en dyrepark, hun elsker især hunde og er velkendt for hendes gode omgang med dem.
David er ligeledes en stor dyrelsker som udover at give den gas som ejer på Lillepote, arbejder som bankrådgiver og har solid erfaring med at rådgive og servicere kunder i øjenhøjde. Drømmen har været i mange år at starte egen webshop, og når man samtidig kan arbejde med dyr så var det et perfekt match. 
Chefen / Ambassadøren

Mollie er en 7 årig pekingeser, udover at være vores familiehund, er hun samtidig en du vil møde på vores sider rigtig ofte. Mollie elsker at være i centrum og er derfor en god ambassadør for Lillepote, du vil kunne se hende i mange opslag både på Facebook og Instagram.