Potenyt

18.01.2022 - Kommentarer / beretning fra ejerne.

2021 blev året hvor Lillepote.dk slog webshop dørene op d. 01.04.
Det har været et fantastisk år hvor vi har lært utroligt meget, forretningen har også være igennem en flot udvikling.
Forretningen blev oprettet, med det primære varelager via. en dropshipping partner, Det har hele tiden været målet at dette skulle udfases, da det har givet begrænset muligheder og I visse tilfælde kompliceret fragt. Vi har ved årsskiftet valgt at have det fulde varelager selv 4 mdr. før vi havde forventet dette, og derudover lavet en gennemgribende gennemgang af produktpaletten som er rettet til, og forventes yderligere at bliver ekspanderet I løbet af 2022. 
Vores fokus på at vælge de bedste produkter til hunde er stadig den samme, vi går ikke på kompromis med mærker og fodertyper der Ikke I deres indhold vurderes gode eller sunde for vores kunders hunde.

På markedsføringsområdet har vi I starten af 2021 fokuseret meget på Facebook og Instagram markedsføring, hvor vi senere på året valgte at fokusere mere lokalt og også lave en lokal afhentningsmulighed på vores lager. Den lokale indsats var med henblik på at udvikle forretningsområdet og brande Lillepote I det lokale bybillede, derudover udnytte Ejernes netværk mest muligt.
Vi har igennem året haft en støt stigende følger base på de sociale medier som resultat af annoncer og lokale konkurrencer, det har vi til hensigt at forsætte med. Vi har valt at donere produkter til forskellige velgørende arrangementer, dette vil vi fortsat også gøre I 2022. Vi har haft en marketingansvarlig på en periode, uden den store succes, og valgte at tage på opgaven selv igen, det kan ikke afvises at der kan blive lavet en nyt samarbejde I 2022 hvis opgaven vurderes bedre outsourcet et andet sted. Vi har mod slutningen af året kørt med kampagner på produkter som har været nytænkt, og haft stor succes - dette vil der forventeligt kommer mere af I 2022 

Vi har allerede her I starten af 2022 startet med tiltag hvor vi benytter influecers/ambassadører  via. Instagram, det ser vi meget frem til.

Samlet har der været investeret I virksomheden for 60.000 kr. til køb af inventar, hjemmeside og derudover engangsinvesteringer til udvidelse af varelager. Vi forventer Ikke flere investeringer af denne slags fremadrettet, da den primære drift I virksomheden viser et overskud.

Vi har været overvældet men dog ikke overasket over hvor stor del af vores kunder der vender tilbage og køber ved os gentagende, det tager vi som et sundhedstegn og en stor kompliment, der er stor konkurrence på markedet og hver eneste kunde er vigtige for Lillepote, men når de har købt første gang så vender de også tilbage igen - tusind tak for det !

Slutteligt tak til alle der støtter Lillepode.dk det betyder så frygtelig meget.
Potedask 

🐾
Samantha David & MollieLillepote I Kamp mod kræften ! 

💓

Vi har valgt i Lillepote at donere produkter til Hundesport Mod Cancer(HMC) deres
Formål er gennem hundesport at øge opmærksomheden omkring Kræft sagen, samt at indsamle penge til Kræftens Bekæmpelse.
Dette gøres gennem en række arrangementer (kurser, foredrag, konkurrencer mv.) hvor alle arbejder ulønnet. Det synes vi er en god sag. 
Hvem har ikke haft kræft inde på livet. Vi har selv oplevet at miste en Hundeambassadør til denne frygtelige sygdom "Jason" som du kan se på billedet her:
 .
Det er vigtigt for os at vores kunder ved, at når I handler ved os så giver vi også noget videre til gode formål.
Noget af det vi har doneret er blandt andet vores nye Amiplay hundesenge som du også kan finde på forsiden eller under hundesenge kategorien.

Vi glæder os til at handle med dig, og sammen støtter vi I kampen imod Kræften !

De sødeste Potedask 🐾
David og Samantha og Mollie
Lillepote.dk