Persondata

PRIVATLIVSPOLITIK

Denne privatlivspolitik gælder for besøgende på www.Lillepote.dk Den er udarbejdet efter artikel 13, 14 og 21 i Databeskyttelsesforordningen (GDPR) og § 3 i cookiebekendtgørelsen.

Dataansvarlig

Dataansvarlig er Lillepote I/S, Hornsleths Allé 22 8500 Grenaa, CVR-nr. 42171875 , 

Hvis du har spørgsmål til behandlingen af personoplysninger eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Lillepote I/S ved at skrive en e-mail til Kontakt@lillepote.dk

Personoplysninger

Når du besøger hjemmesiden, registrerer og gemmer vi de oplysninger, du afgiver, når du bevæger dig rundt på siden, når du lægger produkter i indkøbskurven og køber produkter, hvis du udnytter din fortrydelsesret.

Det drejer sig om navn, postadresse, e-mailadresse, telefonnummer, bestillinger, køb, og deltagelse i konkurrencer på hjemmesiden og modtagelse af præmier, hvis du vinder.

Vi kan se statistik på vores besøgende i forhold til køn, alder og geografi i statistikmodulet på hjemmesiden.

Samtidig registrerer vi din aktivitet, herunder IP-adresse (og dermed lokation), og om du f.eks. har klikket på et link til Maxi Zoos hjemmeside, og om nyhedsbrevet har resulteret i et salg. Det foregår ved brug af cookies og pixels, som bliver indlæst fra nyhedsbrevet og hjemmesiden, og som henter data fra din computer og/eller mobiltelefon/tablet.

En cookie er en lille fil, som bliver lagt på dit udstyr, og som bruges til at kunne genkende din computer eller mobiltelefon/tablet ved tilbagevendende besøg, og som sender os informationer om din aktivitet på vores hjemmeside, også på tværs af andre hjemmesider, du har besøgt. Se om sociale medier nedenfor. En pixel er en kode, som indlæses på vores hjemmeside via en URL fra udbyderen, f.eks. Google Analytics.

Formål

Vi bruger personoplysningerne til at håndtere bestillinger, køb og levering af produkter til dig og dine kæledyr.

Vores kundeservice og kommunikation med dig er også et vigtigt formål for at sikre, at du får en god oplevelse hos os.

Vi bruger også oplysningerne for at holde dig opdateret om Lille Potes vilkår for hjemmesiden mv.

Vi udbyder også konkurrencer fra tid til anden.

Vi bruger også trafikmålinger til at dokumentere, hvor mange der besøger vores hjemmeside, og hvor mange af et givent produkt der bliver solgt, og til at dokumentere sådan statistik over for vores leverandører.

Når vi bruger oplysninger om dine præferencer og sporing (cookies, pixels mv.) til at se hvordan du bruger hjemmesiden samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser, anvender vi oplysningerne til personalisering af websitet, herunder tilpasning og visning af tilbud, annoncer og indhold, så de matcher din profil og dine kæledyr. Det gør vi f.eks. for at sikre, at du kun får vist et tilbud eller en annonce et vist antal gange.

Links til og plugins fra sociale medier

Facebook og Instagram: Vores hjemmeside indeholder links (følg os på hjemmesiden) til Facebook og Instagram.

Modtagere

Vi videregiver oplysninger om navn, adresse mv. til fragtselskaber i forbindelse med køb.

Vi overlader personoplysninger til vores databehandlere, herunder vores Leverandør KW Hvor varende også sendes fra. KW sletter personoplysninger efter behandlingen af ordren.

Vi videregiver personoplysninger om dig til Facebook, Google og andre tredjeparter, som sætter cookies og sporer brugere af vores hjemmeside, når du besøger den og giver samtykke til brug af cookies og/eller videregivelse af personoplysninger mv.

Hjemmel

Vores hjemmel til behandling af personoplysninger om dig er

  • artikel 6(1)(a) i GDPR om samtykke til videregivelse til Google til brug for personalisering af reklamer
  • artikel 6(1)(b) i GDPR om indgåelse af en aftale i forbindelse med dit køb på hjemmesiden, returnering af varer og reklamationer
  • artikel 6(1)(c) i GDPR om opfyldelse af lovkrav, hvis du udnytter dine rettigheder som anført nedenfor og for at overholde bogføringsloven
  • artikel 6(1)(f) i GDPR om Lille Potes legitime interesser i at foretage (direkte) markedsføring over for dig ved at sende dig nyhedsbreve, som du giver samtykke til eller ikke fravælger, afhængig af opsætning på hjemmesiden, og til at udbyde konkurrencer, som du kan deltage i
  • § 3 i cookiebekendtgørelsen om samtykke til cookies og andre sporingselementer vedr. f.eks. Facebook og Google Analytics på hjemmesiden og i nyhedsbreve

Opbevaringstid

Vi opbevarer personoplysninger om køb og fortrydelse af køb i indeværende kalenderår + fem år fra købstidspunktet for at overholde bogføringsloven.

I forhold til samtykker til databehandling, sporing og markedsføring opbevarer vi disse oplysninger, så længe det er nødvendigt for at dokumentere, at vi har overholdt artikel 6 i GDPR, § 10 i markedsføringsloven og § 3 i cookiebekendtgørelsen.

Hvis du deltager i en konkurrence, sletter vi dit svar og oplysninger om dig, når konkurrencen er slut. Hvis du har vundet, gemmer vi oplysninger til bogføringsformål, jf. bogføringsloven.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Sessions-cookies slettes, når du lukker browseren. Se mere om slettetidspunkter for de forskellige cookies i cookie-manageren på hjemmesiden.

Se vejledning til at slette cookies her: https://minecookies.org/cookiehandtering/.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og bede om at få dem rettet eller slettet, hvis de er ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante.

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk/.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger, herunder i forbindelse med profilering, når behandlingen er baseret på artikel 6, stk. 1, litra f om interesseafvejning.

Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.